Reference

Reprezentativní prostory pro vaše eventy

Ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU nabízíme k pronájmu řadu prostor s nadstandardním technickým vybavením. Jedná se o sály různé kapacity a výbavy a také o další otevřené variabilní prostory vhodné pro pořádání nejrůznějších eventů. Nabízíme mimo jiné možnost kombinace daných prostor pro dosažení ještě vyššího efektu (sekce "Eventy na klíč").

Obraťte se na nás s konkrétní poptávkou. Rádi vám nabídneme odpovídající řešení a seznámíme vás s dalšími referencemi.

Sál A

Tento sál nabízí 90 míst k sezení a nadstandardní vybavení AV a IT techniky. Více informací najdete zde.

   

Sál B

Tento sál nabízí 80 míst k sezení a nadstandardní vybavení AV a IT techniky. Je možné jej vymezit dělící stěnou na 2 prostory. Více informací najdete zde. 

   

Sál C

Tento sál nabízí 25 míst s plnohodnotným počítačovým vybavením a taktéž disponuje nadstandardním vybavením AV a IT techniky. Více informací najdete zde. 

 ¨

Předsálí (vstup do sálů A, B a C)

Součástí nabídky je také prostor předsálí, vhodný například pro catering v rámci akcí konaných v sálech apod. Předsálí lze využít i samostatně pro konkrétní event (bez nutnosti využití sálů za předpokladu, že akce nekoliduje termínově s jinou akcí pořádanou v sálech). 

     

Kavárna a foyer

Otevřený prostor kavárny nabízí příjemné prostředí pro pořádání nejrůznějších eventů. Lze využít i foyer před kavárnou. Více informací naleznete zde. 

      

Platforma 

Budovy 14 a 15 spojuje venkovní platforma, která je využívána k pořádání řady akcí pod širým nebem. Jedná se o moderní veřejný prostor, který se v rámci eventů dokáže proměnit dle potřeb zadavatele. Funguje například jako improvizované divadlo, koncertní sál, kino s projekcí či obecně jako prostor pro setkávání různých věkových a zájmových skupin za nejrůznějším účelem. Více napoví fotogalerie. 

    

 

    

 Eventy na klíč - kombinace prostor a platformy

14|15 BAŤŮV INSTITUT nabízí unikátní službu propojení více prostor pro dosažení maximálního efektu. Tedy pronájem vnitřních prostor s venkovní plochou. Opět si prohlédněte ukázky realizovaných eventů napříč oblastmi zájmu.

Konference | Projekce | Hudba | Sport | Zábava | Zážitky

    

 

    

 

      

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.