Pronájem

14|15 BAŤŮV INSTITUT jako krajské kulturně vzdělávací centrum nabízí mimo jiné i kongresové služby. Zájemci o pronájem ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU mohou využít nabídku prostor pro konference, semináře, přednášky, kulturní akce, teambuildingové aktivity a další eventy. Jedná se především o konferenční sály, platformu a prostor kavárny

Tři různé sály (A, B, C) jsou uzpůsobeny jak pro vzdělávání, firemní teambuildingy, tak pro různé tvůrčí workshopy. Akustika a moderní vybavení sálů špičkovou audiovizuální technikou garantují kvalitní zázemí pro akce odborného, kulturního i společenského charakteru. V přízemí budovy 15 se nachází kavárna ve funkcionalistickém stylu, která nabízí nejen občerstvení pro návštěvníky, ale i zde se pořádají konference, besedy a společenské večery různého zaměření. Ve vstupním foyer budovy 15 probíhají také výstavy a vernisáže. Platforma mezi budovami 14 a 15 poskytuje multifunkční využití v otevřeném venkovním prostoru. Konají se zde nejrůznější akce jako například koncerty pod širým nebem, festivaly, trhy a další kulturní a multižánrové projekty. Další z možností je videomappingová projekce. 

Více informací o možnostech pronájmu sálů, platformy a kavárny naleznete na odkazech níže.

Pronájem kavárny

Pronájem sálů

Pronájem platformy

Máte rádi baťovskou architekturu? Rádi pro Vás zorganizujeme komentované prohlídky zlínské architektury autobusem. Více podrobností zde.

 

V případě zájmu o prohlídku nabízených prostor a získání bližších informací o nájmu prostoru prosím kontaktujte:

Ing. Andreu Zahrádkovou

email: andrea.zahradkova@14-15.cz
tel: +420 736 505 519, +420 573 032 106

nebo

Mgr. Lenu Hanákovou

email: lena.hanakova@14-15.cz
tel: +420 736 505 520, +420 573 032 106

 

Výše stornopoplatků pronájmu / komentované prohlídky baťovské architektury / akce

 

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.